Chelsea herpakt zich met zeer fraaie goals na blamage bij Arsenal

Chelsea herpakt zich met zeer fraaie goals na blamage bij Arsenal

01-10-2016 18:12

Chelsea heeft zich enigszins gerevancheerd voor de kansloze nederlaag bij Arsenal vorige week. De ploeg van manager Antonio Conte won zaterdag met 0-2 bij Hull City door fraaie goals van Willian en Diego Costa.

Chelsea, met Thibaut Courtois en Eden Hazard in de basis, maakte pas na een uur spelen het verschil. De bevrijdende openingstreffer viel met het nodige geluk. Costa kreeg de bal in de kluts mee, waarna Willian de bal in de bovenhoek schoot. Hull City, waar voormalig AZ-middenvelder Markus Henriksen zijn eerste basisplaats kreeg in de Premier League, incasseerde zes minuten later de genadeklap. Diego Costa knalde ook fraai in de rechterbovenhoek.

Door matige resultaten was de zege meer dan welkom voor de ploeg van Conte. Chelsea is nu de nummer zes van de Premier League met dertien punten uit zeven wedstrijden. Hull City heeft zes punten minder en staat daarmee vijftiende.

West Ham United wist ook niet te winnen van promovendus Middlesbrough, waar Marten de Roon en oud-Ajacied Viktor Fischer in de basis stonden. De equipe van coach Slaven Bilic kwam door een goal van Christian Stuani zelfs op achterstand, maar Dimitri Payet redde met een wereldgoal een punt voor de Londenaren: 1-1. West Ham wacht nu al vijf competitieduels op een zege en staat slechts achttiende.

WBA had tegen Sunderland de leiding genomen via Nacer Chadli, maar Sunderland maakte in de slotfase nog gelijk. Sunderland pakte pas het tweede punt van het seizoen en doet de laatste plaats over aan Stoke City. WBA staat negende.

Overige uitslag Premier League:
Watford - Bournemouth 2-2