Goalgetter aast op terugkeer naar België: Standard zit in mijn hart

Goalgetter aast op terugkeer naar België: "Standard zit in mijn hart"

01-10-2016 15:26

Zondagavond staat er een heel beladen wedstrijd op het programma. Anderlecht moet gaan spelen op Standard. Imoh Ezekiel heeft voor beide clubs gespeeld, maar vertelt dat hij graag zou terugkeren naar Standard.

Bij Anderlecht werd het helemaal niets met Ezekiel, naar eigen zeggen omdat coach Besnik Hasi niet in hem geloofde. Toch hoopt hij op een terugkeer naar België, meerbepaald naar Standard. Nu speelt hij namelijk in Qatar, een competitie die enkel op financieel interessant is.

"Standard is de eerste club die me een kans gaf in Europa. Als ik in de toekomst de kans heb om terug te keren, zal ik dat bestuderen. Ik heb alleen goede herinneringen aan Standard en de club zit nog in mijn hart", vertelt de Nigeriaan aan Sporza.

Ezekiel hoopt dan ook dat de fans niet boos zijn omdat hij voor Anderlecht heeft gekozen. "Ik weet dat ze dat slecht opgevat hebben, maar je moet begrijpen dat je soms een kans moet grijpen als die zich voordoet. Anderlecht was toen de juiste keuze, maar ik heb nooit de kans gekregen om te spelen. Dat had niets met de club te maken, maar met de toenmalige trainer. Hij zei mij toen dat hij mij wou en op me rekende maar nadien kreeg ik dan geen kansen."