Suarez gaat boekje volledig te buiten in Duitsland: Je moeders kont, clown!''

Suarez gaat boekje volledig te buiten in Duitsland: "Je moeders kont, clown!''

01-10-2016 15:17

Luis Suarez heeft zich afgelopen woensdag bepaald niet voorbeeldig gedragen op het veld. De aanvaller van FC Barcelona zou de grensrechter tijdens het Champions League-duel met Borussia Mönchengladbach (1-2 winst) hebben uitgescholden.

Dit zou Suarez hebben gedaan na een in zijn ogen foutieve beslissing van de scheidsrechter. 'Je moeders kont, clown!', riep de Uruguayaan volgens The Daily Mail hebben geroepen naar de arbiter. Waar het niet duidelijk is of Suarez dit daadwerkelijk heeft gezegd, blijkt uit beelden sowieso dat Suarez sarcastisch applaudiseerde naar de arbitrage. Door de officials is er echter niets gemeld tijdens en na het duel. 

Suarez staat - naast zijn geweldige voetbalkwaliteiten - al jaren bekend om zijn emotionele en soms agressieve uitingen op het veld. De voormalig speler van FC Groningen, Ajax en Liverpool was eerder de hoofdrolspeler bij verschillende incidenten. Het is de vraag of de acties van Suarez in het duel met Mönchengladbach een gevolg krijgen voor de sterspeler.