Basispion Anderlecht onthult besprekingen met het bestuur: We zijn bezig

Basispion Anderlecht onthult besprekingen met het bestuur: "We zijn bezig"

01-10-2016 12:40

Alles leek in de zomertransferperiode op een vertrek van Kara Mbodji te wijzen. De Senegalees was op weg naar Engeland. Tot een transfer kwam het niet. Sterker nog, hij lijkt zelfs nog langer te gaan blijven.

De Senegalees leek deze zomer absoluut te willen vertrekken. Zijn droombestemming Engeland was een mogelijkheid. Door de vele tussenpersonen rond zijn persoon kwam er uiteindelijk niets van. "Ik wil niet te veel meer praten over het verleden. Sommige zaken doen me hier pijn, maar ik heb ook altijd bij Anderlecht willen blijven", reageert hij in Het Nieuwsblad.

Toch laat Kara er geen twijfel over bestaan dat hij nog een grote droom heeft. "Ja, de Premier League is mijn droom, maar als diepgelovige volg ik de weg die voor mij is uitgestippeld. Sowieso geloof ik in mijn kwaliteiten, want als ik geen goeie voetballer zou zijn, zou ik niet voor Senegal uitkomen", vertelt hij.

Een langer verblijf lijkt zelfs nog mogelijk. Dat onthult de verdediger. "Nu zijn we bezig om mijn contract bij Anderlecht te vernieuwen", vertelt hij nog. De Senegalees heeft nog een contract tot medio 2019 bij de Brusselaars?