'Club Brugge greep naast sterkhouder Standard': Ik ben gelukkig bij Standard

'Club Brugge greep naast sterkhouder Standard': "Ik ben gelukkig bij Standard"

01-10-2016 12:23

Standard zal dit seizoen alvast niet moeten vrezen voor een vertrek van Mathieu Dossevi. De Togolees voelt zich goed in Luik. Ondanks interesse van een pak clubs lijkt hij helemaal niet te denken aan een transfer.

De flankaanvaller kon in de zomermaanden rekenen op de belangstelling van een pak clubs. In het binnenland toonde Club Brugge interesse. Daarbuiten was Sevilla ook een gegadigde. Tot een transfer kwam het niet."Ik ben gelukkig bij Standard. Het is zeker geen straf om hier te zitten. Op mijn 28ste ben ik op zoek naar stabiliteit en ik kan me hier in de Europa League tonen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Het is niet uitgesloten dat beide clubs in de wintertransferperiode opnieuw een poging wagen. Als het van Dossevi afhangt, hoeft dat niet. "Een transfer in januari? Daar ben ik geen voorstander van. Je moet midden in het seizoen vanaf nul beginnen. Dan doe ik liever dit seizoen uit en zien we aan het einde van de rit wel weer. En waarom zou ik ook dan niet blijven", besluit hij.