Steun voor Mignolet: Klopp kiest gewoon voor Karius omdat hij ook Duitser is

Steun voor Mignolet: "Klopp kiest gewoon voor Karius omdat hij ook Duitser is"

01-10-2016 10:27

Vorige zaterdag moet het even slikken geweest zijn voor Simon Mignolet. In het thuisduel van Liverpool FC tegen Hull City (5-1-winst) moest de doelman immers vrede nemen met een stekje op de bank. Trainer Jürgen Klopp verkoos landgenoot Loris Karius onder de lat. Onbegrijpelijk, oordeelt Ratko Svilar.

Door de ruime overwinning van The Reds lijkt de kans reëel dat Mignolet zich een tijdje op de achtergrond zal moeten houden. Svilar begrijpt niet waar die plotse verandering vandaan komt. "Mignolet die op de bank verzeild geraakt, dat is wel heel raar. Klopp moet Mignolet niet en dat blijft voor mij raadsel. Je kan de Rode Duivel niet één nederlaag aanwrijven en toch moet hij plaats ruimen", windt de voormalige keeper zich op in Fan.

"Klopp heeft het goede moment afgewacht om hem te vervangen. Nu krijgt Karius de voorkeur, gewoon omdat hij net als Klopp een Duitser is", deelt Svilar zijn ongezouten mening. Had Klopp lovende woorden over voor de professionele houding van Mignolet? Dikke bullshit! Liverpool heeft Mignolet nodig. Dat weet Klopp ook wel", besluit hij.