Hoeveel? Zeg je nu 17 miljoen euro? Daar krijg je alleen zijn linkerteen voor

"Hoeveel? Zeg je nu 17 miljoen euro? Daar krijg je alleen zijn linkerteen voor"

01-10-2016 09:01

Celtic-aanvaller Moussa Dembélé kan niet meer stuk na zijn heldenrol tegen Manchester City (3-3) in de Champions League. Manager Brendan Rodgers van Celtic looft zijn spits, trekt de vergelijking met Didier Drogba en wil héél veel geld zien bij een transfer.

Rodgers maakte in het verleden deel uit van de technische staf van Chelsea op het moment dat Drogba daar furore maakte. "Ik heb met Didier gewerkt bij Chelsea en ik denk dat Moussa van dat kaliber is", begint Rodgers in The Sun. "Hij is nog steeds jong. Didier kwam op zijn 24e bij Chelsea, volgens mij. Deze jongen is pas twintig jaar, hij is nog een baby."

"Ik zie in Moussa een speler die leeft voor grote wedstrijden, dan komt hij echt tot leven. Hij maakt gigantische stappen. Ik denk dat hij de top kan bereiken, al zijn er punten waaraan we moeten werken", vervolgt de coach. Ondertussen sluimert er interesse en wordt Rodgers gevraagd of 17 miljoen euro een goede vraagprijs is. "Hoeveel? Zeg je nu 17 miljoen euro? Daar krijg je alleen zijn linkerteen voor."