Rinne is klaar voor topper: Ik had eigenlijk tickets voor Justin Bieber

Rinne is klaar voor topper: "Ik had eigenlijk tickets voor Justin Bieber"

01-10-2016 08:51

AA Gent haalde het Zweedse ijskonijn Jacob Rinne binnen om Matz Sels op te volgen. De doelman maakte een prima start in de Ghelamco Arena. Zondag kan hij zich opnieuw bewijzen, al had hij misschien ergens anders willen zijn.

Zo zal de vriendin van Rinne uitzonderlijk niet komen kijken. "Ze is dit weekend teruggekeerd naar Zweden voor het concert van Justin Bieber vrijdag", zegt hij in Het Nieuwsblad. De journalist in kwestie merkt op dat hij daar mooi aan ontsnapt is. De goalie komt echter verrassend uit de hoek. "Ontsnapt? Ik had ook een ticket en ben gek op Justin Bieber. Maar eens ik tekende bij Gent, wist ik dat ik het concert zou missen. Club Brugge it is."

Dat het zondag een speciale wedstrijd is voor Gent, maakt hem niet echt uit. “Ik ben geen stresskip. Zelfs als ik spanning voel, zal niemand dat merken. Als mijn ploegmaats zien dat ik kalm ben, zijn zij dat ook. Ik heb gehoord over de rivaliteit, maar ik hou van zulke wedstrijden. Ik heb er geen probleem mee dat er een paar duizend in mijn rug zitten te brullen. Het enige nadeel is dat mijn verdedigers me minder goed horen." Vraag dat maar aan Davy Roef.