Balotelli leende Bentley van Raiola: Hij zei met diepe stem: Mino, sorry...

Balotelli leende Bentley van Raiola: "Hij zei met diepe stem: Mino, sorry..."

30-09-2016 23:56

Dat Mario Balotelli een bijzonder figuur is, konden we zelf al opmaken uit zijn gedrag tijdens wedstrijden en buiten het veld. Zaakwaarnemer Mino Raiola vertelt vrijdag in Il Giornale een legendarische anekdote die aan het rijtje opmerkelijke verhalen rond Balotelli kan worden toegevoegd.

"Mario is gek, maar ik vergeef hem alles omdat hij een goede jongen is", begint Raiola. "Op een dag vroeg hij of hij mijn Bentley mocht lenen. Ik zei: 'Mario, scoor twee keer tegen Marseille en we praten verder'. Natuurlijk was ik dat vervolgens weer vergeten.'

"Een tijdje later belde mijn vrouw: 'Mario hangt aan de telefoon, ik geef hem aan jou'. Ik hoor zijn bulderende stem: 'Mino! Sleutels!' Ik zei: 'De sleutels voor wat?' Hij: 'Voor de Bentley! Ik heb toch twee keer gescoord!' Dus ik heb de sleutels aan hem gegeven."

"Hij is ermee naar de jachtclub gereden en raakte een paal toen hij achteruit reed. Hij belde me en zei met zijn diepe stem: 'Mino, het spijt me...' Ik heb hem vergeven. Ik kan gewoon niet boos op hem zijn", besluit Raiola over de Italiaan die tegenwoordig bij Nice speelt.