Standard hoopvol: ''De automatismen vormen zich naargelang de matchen volgen''

Standard hoopvol: ''De automatismen vormen zich naargelang de matchen volgen''

30-09-2016 15:00

Standard Luik stond donderdagavond na het Europa League-duel tegen Ajax met lege handen: 1-0. De Rouches staan niet lang stil bij het teleurstellende resultaat. De focus ligt nu al weer volledig op de match van zondag tegen aartsrivaal Anderlecht.

Mathieu Dossevi nam vrijdag samen met zijn coach Aleksandar Jankovic achter de microfoon plaats om op de persconferentie vooruit te blikken richting het topaffiche van zondag. Dossevi is blij dat de volgende belangrijke match al zo snel weer volgt. ''Het is altijd beter voor een voetballer om veel topmatchen te hebben die elkaar opvolgen om zichzelf continu in vraag te stellen'', aldus de sterkhouder.

Dossevi was ook positief over de groepsprocessen onder Jankovic. ''De automatismen vormen zich naargelang de matchen en de overwinningen volgen. We komen goed overeen en zijn blij dat we er samen op vooruitgaan'', klonk het. De Rouches wonnen de laatste drie competitieduels en Jankovic wil deze reeks voortzetten tegen Anderlecht. ''In de competitie hebben we 9/9 en we willen op dat elan doorgaan'', zei de Serviër tegen de media.