Zlatan laat pak geld liggen: Aanbieding van 100 miljoen euro netto afgewezen

Zlatan laat pak geld liggen: "Aanbieding van 100 miljoen euro netto afgewezen"

30-09-2016 14:20

Zlatan Ibrahimovic kon afgelopen zomer héél veel geld pakken in China. Zaakwaarnemer Mino Raiola bracht de Zweedse superster naar Manchester United, maar de aanvaller liet daardoor wel een bizar bedrag liggen.

"Ibrahimovic is de beste. Hij heeft een aanbieding uit China van 100 miljoen euro netto afgewezen", onthult Raiola in gesprek met Il Giornale. "Hij wil het geld niet, hij wil winnen. Ik heb wat dat betreft veel geluk. Ik heb altijd kampioenen gehad. Zlatan, Pavel Nedved, Maxwell.''

"Nu heb ik Blaise Matuidi en Gianluigi Donnarumma. Donnarumma wordt zelfs beter dan Buffon, omdat iedereen die in de toekomst de revue passeert beter is dan diegene in het verleden", luidt de zienswijze van Raiola.

Tot slot gaat hij in op Mario Balotelli. "Mario is een fenomeen, maar hij is Balotelli", grapt de zaakwaarnemer. "Hij had het geluk dat hij is geadopteerd door geweldige mensen, maar het was een moeilijke stad (Bagnolo Mella). Het is daar racistisch. Hij heeft veel geleden als kind en dat zit in zijn hoofd."