Mourinho steekt de loftrompet: Niemand gelooft dat hij al zo oud is

Mourinho steekt de loftrompet: "Niemand gelooft dat hij al zo oud is"

30-09-2016 10:29

Zlatan Ibrahimovic maakte dit seizoen al zes goals in tien wedstrijden namens Manchester United. José Mourinho, de manager van United, is dolblij met zijn 'oude' spits. En Zlatan is op zijn beurt blij dat de nederlaag bij Feyenoord is weggepoetst.

"Een geweldige speler", begint Mourinho over Zlatan in gesprek met MUTV. "Zelfs als hij geen goals maakt dan is hij met zijn dynamiek en beweging belangrijk voor het team. Niemand gelooft dat hij al zo oud is. Waar het om draait: kwaliteit." Zlatan maakte tegen Zorya Luhansk de enige goal op aangeven van Rooney. "Rooney lachte en zei dat hij een geweldige assist had geleverd", besloot Mourinho.

Zlatan reageerde zelf bij BT Sport ook op de zege. "We hebben gewonnen en dat is wat telt na die nederlaag in Rotterdam. Het is goed dat we nu wel de drie punten hebben gepakt", aldus de Zweed. Toch verwacht hij meer. "Ik verwacht meer van het team, ook al spelen we goed. (…) We spelen als team, creëren kansen als team, we proberen het. Soms gaat dat heel goed, soms wat minder."