Inter likt wonden na afgang in Praag: 'Onmogelijk wat daar gebeurt'

Inter likt wonden na afgang in Praag: 'Onmogelijk wat daar gebeurt'

29-09-2016 22:03

Internazionale beleefde donderdag een zwaar teleurstellende avond in de Europa League, Op bezoek bij Sparta Praag werd er met 3-1 verloren. Trainer Frank de Boer baalt met name van de slechte instelling van zijn elftal. 

Binnen een halfuur stond Inter in Tsjechië met 2-0 achter. "Wat mij betreft is het echt onmogelijk wat er bij die tweede goal gebeurt", blikte De Boer na afloop terug met Sky Italia. "We waren niet gefocust en daardoor kon de tegenstander scoren. Na de rust deden we het iets beter, maar na de rode kaart van Andrea Ranocchia werd het heel moeilijk. De spelers moeten nu naar zichzelf kijken en nadenken over hun instelling. Als die zo blijft, dan wordt élke wedstrijd heel moeilijk voor ons."

Middenvelder Felip Melo was één van de zwakke schakels bij Inter. Ook de Braziliaan kon amper geloven wat er bij de tweede Praag-goal gebeurde in de defensie van de Italianen. "Als kind heb ik zelfs al geleerd dat je bij een vrije trap op moet letten en druk moet zetten. Nu kregen ze alle tijd en ruimte. Het was een collectieve blunder. Iedereen heeft de schuld nu we hebben verloren."