Knallen in FIFA 17: Dit zijn de vijf dodelijkste spitsen uit de Jupiler Pro League

Knallen in FIFA 17: Dit zijn de vijf dodelijkste spitsen uit de Jupiler Pro League

28-09-2016 16:37

In FIFA 2017 kan je natuurlijk in de huid kruipen van echte wereldsterren, maar veel spelers blijven ook graag in België. Eerder deze week maakten we bekend wie de snelste spelers waren in de Jupiler Pro League. Dit zijn de beste afwerkers.

5. Emir Kujovic (75)
Kujovic is misschien geen verwachte naam, want de Zweed heeft bij AA Gent nog geen competitiegoal kunnen maken. Bij Norrköping was dat anders. Hij scoorde er liefst 38 goals in 59 wedstrijden. Geen wonder dat het spel hem een echte killer heeft gemaakt.

4. Lior Refaelov (76)
Club Brugge heeft momenteel weinig aan Refaelov, hij is nog altijd geblesseerd. Op FIFA kan je echter wel je voordeel doen met de Israëlier. Als flankspeler komt hij natuurlijk minder in schietpositie, maar met een dribbelvaardigheid van 81 is hij ook één van de beste dribbelaars in de competitie. Het moet dus lukken om hem af en toe te laten schieten.

3. Danijel Milicevic (77)
Milicevic is een speler die het vooral moet hebben van zijn stilstaande fases, maar je kan ook al eens schieten vanop afstand met hem. Nadeel is wel dat hij niet zo snel is. Je moet hem dus slim vrijspelen om er iets aan te hebben, maar eens hij aanlegt wordt het levensgevaarlijk.

2. Jérémy Perbet (78)
Jazeker, nog een speler van AA Gent. Gent is met zijn drieën vertegenwoordigd in dit lijstje. Ook de rating van Perbet is niet moeilijk te begrijpen. De Fransman scoort zowat altijd en overal, maar toch vooral ook in de Belgische competitie. 

1. Jelle Vossen (78)
Jelle Vossen is van alle nog actieve spelers de beste schutter in de Jupiler Pro League, met exact honderd goals. Hij wordt dan ook beloond in FIFA. Niemand heeft een accurater schot dan de Limburger. Met een rating van 78 houdt hij alle andere spitsen achter zich, maar op wereldniveau stelt het eigenlijk niet veel voor. De beste schutter in het spel is Cristiano Ronaldo met 92. 

Ook goed bij schot, maar net te weinig voor dit lijstje: Hanni (74), Cyriac (74)à, Vormer (74), Diaby (74) en Pollet (73)