Coucke steunt Club Brugge: ''Absoluut geen leedvermaak''

Coucke steunt Club Brugge: ''Absoluut geen leedvermaak''

28-09-2016 13:58

Club Brugge beleeft voorlopig erg weinig plezier aan de rentree in de Champions League. Dinsdagavond werd er met pijnlijke cijfers verloren van FC Kopenhagen: 4-0. De Bruggelingen staan met 0 op 6 kansloos onderaan in Groep G. 

Blauw-Zwart hield tot de pauze stand en beide ploegen zochten met een 0-0 ruststand de kleedkamers op. De tweede helft liep echter uit op een enorme catastrofe. Stefano Denswil zorgde met een onbegrijpelijke own-goal voor de achterstand, waarna Thomas Delaney met een wereldgoal de score verdubbelde. Uiteindelijk scoorde de Deense kampioen nog twee goals. Na de eerder 0-3 nederlaag tegen Leicester City, staat Club met een doelsaldo van -7 duidelijk onderaan in de groep.

Club Brugge krijgt echter steun uit opvallende hoek. Marc Coucke plaatste een bericht op Twitter en kondigt aan dat hij bij de volgende Champions League-match in het Jan Breydelstadion zit om voor de regerend landskampioen te supporteren. ''Absoluut geen leedvermaak met Club Brugge. Spijtig voor hen en het Belgische voetbal. Tegen Porto ga ik kijken om hen te steun, hopelijk ommekeer'', zo schreef de sterke man van KV Oostende.''