'Moeten blij zijn dat MPH hier nog zit, deze groep heeft zo'n trainer nodig'

'Moeten blij zijn dat MPH hier nog zit, deze groep heeft zo'n trainer nodig'

28-09-2016 11:39

Na vorig seizoen klonk het 'Michel, reste avec nous' bij Club Brugge. Intussen krijgt de coach van Blauw-Zwart na een mindere start weer een pak kritiek. Ruud Vormer vindt de kritiek overdreven.

Volgens de Nederlander is er geen enkel probleem met de coach. "Totaal niet! We moeten blij zijn dat Preud'homme hier nog zit", vertelt hij in Humo. Preud'homme kreeg bij Club wel een andere iets rustigere rol. "Ik vind het ook allemaal nogal meevallen: alleen de dag na de wedstrijd Is hij er niet. Verder is hij nog altijd elke dag op de club. Er is echt niet veel verschil met de voorbije seizoenen. Deze groep heet een trainer als hij nodig: iemand die er bovenop zit", aldus Vormer

In de zomermercato hoopten de fans op een pak versterkingen. Veel nieuwe spelers kwamen er echter niet bij. "We zijn toch versterkt? Tomas Pina is erbij gekomen, en Anthony Limbombe. Alleen moet het er nog uit komen. Dat zie ik ook wel gebeuren als iedereen weer het goede gevoel heeft, vertelt hij.

De middenvelder ziet ook wel dat het momenteel niet loopt bij de Bruggelingen. "Ik weet echt niet waar het aan ligt. We moeten er gewoon iedere wedstrijd voor knokken en dan komt het voetbal vanzelf terug. Daar blijf ik bij", besluit Vormer.