'Makakken-bestelbon' zorgt voor opschudding bij Antwerpse zaalvoetbalclub

'Makakken-bestelbon' zorgt voor opschudding bij Antwerpse zaalvoetbalclub

28-09-2016 11:26

De Roma-boys, een zaalvoetbalclub uit Borgerhout, heeft de uitbater van een sportwinkel in Kontich aangeklaagd. De zaakvoerder van de winkel had volgens de club op een bestelbon voor een uitrusting 'makakken' geschreven. 

De Roma-boys spelen dit seizoen voor het eerst in een competitie tussen vriendenclubs. Er waren dus ook uitrustingen nodig. Die ging het halen in een sportwinkel in Kontich. Maar daar liep het fout af. "Vorige zaterdag, op de Dag van de Klant, mochten wij de truitjes ophalen. De zaakvoerder ontving ons vriendelijk. Hij zocht naar mijn mail waarmee ik de bestelling had doorgegeven en legde die op de toonbank. Bovenaan was in grote letters in balpen bijgeschreven: 'makakken'", vertelt speler Abderahim Zriouil aan Het Laatste Nieuws.

"Per ongeluk geschreven in alle drukte", reageerde de zaakvoerder. Maar daar zijn de Roma-boys niet tevreden mee. "Dat is makkelijk als uitvlucht. De zaakvoerder ging in de winkel iets halen. Ik heb snel een foto genomen van de mail en ben dan samen met mijn vriend vertrokken. Wij zullen onze uitrusting wel elders kopen", klinkt het. Er werd uiteindelijk een klacht neergelegd.

Foto: Het Laatste Nieuws.