'Ibrahimovic krijgt 'mini-vakantie' van Mourinho en mist Europa League-duel'

'Ibrahimovic krijgt 'mini-vakantie' van Mourinho en mist Europa League-duel'

27-09-2016 15:48

Manchester United doet in het duel met Zorya Luhansk geen beroep op Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse topspits heeft naar verluit een mini-vakantie gekregen van José Mourinho. Henrikh Mkhitaryan is na vier weken blessureleed wel weer inzetbaar.

Mourinho moet het wellicht wél doen zonder Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial en Luke Shaw. Laatstgenoemde liep onlangs hoofdletsel op en is nog een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen de ploeg uit Oekraïne. Martial is nog herstellende van een liesblessure, terwijl Ibrahimovic in Italië zou zijn gespot. Volgens Italiaanse media heeft de 34-jarige aanvalsleider van United een 'mini-vakantie' gekregen van Mourinho.

Henrikh Mkhitaryan speelde op 10 september tegen Manchester City voor het laatst voor zijn ploeg. In de derby, die door de ploeg van manager José Mourinho met 2-1 werd verloren, raakte de aanvallende middenvelder geblesseerd aan zijn dijbeen. Na de 4-1 competitiezege van United op Leicester City afgelopen zaterdag keerde hij terug op het trainingsveld.