Belgische clubs geven komst van ancien niet op: Ik kreeg nog aanbiedingen

Belgische clubs geven komst van ancien niet op: "Ik kreeg nog aanbiedingen"

27-09-2016 11:53

Ariël Jacobs mag dan wel gestopt zijn als trainer. Enkele Belgische clubs hebben de memo duidelijk nog niet ontvangen. De 63-jarige ex-trainer kreeg onlangs weer heel wat aanbiedingen in de bus.

Jacobs stopte onlangs als trainer om voor zijn ouders te zorgen. Dat hield enkele Belgische clubs niet tegen om hem toch te contacteren. "Ik kreeg nog enkele aanbiedingen: STVV was er daar één van. KV Mechelen zocht een vervanger voor Olivier Renard, maar dat weigerde ik. Ik praatte ook drie, vier keer met Oud-Heverlee Leuven, ook toen ze nog in Eerste Klasse speelden. Dat ging om de vacature van sportief directeur", aldus Jacobs in La Capitale.

De veteraan heeft naar eigen zeggen nooit echt nagedacht over de aanbiedingen. "Ik ben 63 jaar, als ik 50 jaar zou geweest zijn dan was dat anders geweest. Ik volg het nog allemaal op de voet, maar ik zie mij bijvoorbeeld niet mijn cv opsturen na het ontslag van Bob Peeters bij Westerlo of een avontuur aangaan bij Kameroen zoals Hugo Broos", besluit hij.

Jacobs was in het verleden actief als technisch directeur bij KRC Genk. Daarnaast was hij ook trainer van onder meer La Louvière, KSC Lokeren, Anderlecht, FC Kopenhagen en Valenciennes.