Alderweireld gaat voor Europese triomf met Tottenham: 'Winnen, winnen, winnen'

Alderweireld gaat voor Europese triomf met Tottenham: 'Winnen, winnen, winnen'

27-09-2016 09:09

Toby Alderweireld gelooft dat Tottenham Hotspur nog kan verrassen in de Champions League. Volgens de Rode Duivel kunnen The Spurs ver geraken. Zelfs de finale halen behoort tot de mogelijkheden.

Alderweireld weet hoe een lange campagne in de Champions League eruit ziet. Met Atlético Madrid haalde hij zelfs nog de finale. Dat kunstje lijkt hij te willen herhalen met Tottenham. "Met Atlético troffen we de grootste clubs: Barça, Bayern, Real - zij waren altijd favoriet. Maar als je echt een hechte groep hebt, en de kwaliteit ook, niet te vergeten, kan je enorm ver raken en zelfs triomferen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Dat heb ik meegenomen. Willen winnen, winnen, winnen. Met Tottenham kijken we nu van wedstrijd tot wedstrijd. Het is immers een tijdje geleden dat we nog in de Champions League aanwezig zijn geweest (van 2010-2011, red.). Oké, we hebben onze start gemist, maar wij moeten altijd doorgaan. Geloven dat wij een resultaat kunnen neerzetten tegen om het even welk team", besluit hij.

Na een teleurstellend resultaat tegen AS Monaco (1-2 verlies) is het dinsdag al bijna van moeten voor Toby Alderweireld. De verdediger neemt het met Tottenham op tegen CSKA Moskou, dat op de eerste speeldag een gelijkspel (1-1) uit de brand kon slepen tegen Bayer Leverkusen.