Stanciu steeds minder fans na teleurstellende prestaties: Echt alarmerend

Stanciu steeds minder fans na teleurstellende prestaties: "Echt alarmerend"

27-09-2016 08:02
3

Met grote trom binnengehaald, maar echt overtuigen kon Nicolae Stanciu nog niet. De recordtransfer van Anderlecht speelde naar de mening van Jan Mulder tegen KVC Westerlo (1-2 verlies) geen al te beste partij. Mulder is het stilaan beu om te wachten.

De Nederlander zag ook hoe Anderlecht onderuit ging tegen Westerlo. "Ik heb mijn ogen uitgekeken. Westerlo speelde beter, ook combinerend. Er zat meer voetbal in. Alsof ze daar maanden op getraind hebben. Anderlecht vond ik echt alarmerend", klonk het in Extra Time. "Zoals Stanciu... vorige week tegen Genk werd hij nog overlopen door Alejandro Pozuelo en Tino-Sven Susic.

"Tegen Westerlo kwam hij er helemaal niet aan te pas. Tegen jongens van Westerlo! Dat vind ik echt alarmerend. Hij moet beter gaan spelen. Zijn talent trek ik nu echt in twijfel. Wat hij tegen Westerlo presteert, is ver beneden de maat", klinkt het streng. "Stanciu heeft een veel te kleine actieradius. Hij moet in de fitnessruimte en zich geestelijk beter voorbereiden. Ik vind het kwalijk zoals hij speelt, met zijn 'redelijk' talent", aldus Mulder.