Heel wat interesse in Club Brugge, Engeland kijkt uit naar CL-wedstrijd

Heel wat interesse in Club Brugge, Engeland kijkt uit naar CL-wedstrijd

26-09-2016 22:54

Ondanks de mindere resultaten in de competitie en Europa is er nog steeds heel wat buitenlandse interesse in enkele Bruggelingen. Dat wordt nog maar eens duidelijk tegen FC Kopenhagen. In de Champions League-wedstrijd zullen heel wat scouts aanwezig zijn.

Het Deense BT Sport weet dat er een pak scouts zullen afreizen naar Denemarken om Club Brugge en Kopenhagen aan het werk te zien. Vooral ploegen uit de Premier League trekken naar het Telia Park. Zo zullen Swansea City en Sunderland al zeker aanwezig zijn voor de wedstrijd.

Björn Engels werd al gelinkt aan Engelse clubs, maar die is er door een blessure niet bij. José Izquierdo werd dan weer vooral aan Spaanse clubs gelinkt, maar zal zich ongetwijfeld in de kijker willen spelen. Ook heel wat ploegen denken aan de spelers van Kopenhagen.

De spits Federico Santander zou door een pak clubs gevolgd worden. De Paraguayaanse international maakte dit seizoen al indruk bij Kopenhagen. Zo scoorde hij in de voorrondes van de Champions League drie keer en vond hij één keer het doel tegen FC Porto.