Defour is on fire, middenvelder overtuigt iedereen in Engeland

Defour is on fire, middenvelder overtuigt iedereen in Engeland

26-09-2016 22:21

Steven Defour heeft sinds zijn transfer naar Engeland al een pak indruk gemaakt. De middenvelder kan vriend en vijand verbazen met zijn prestaties. De Rode Duivel krijgt dan ook een pak lof.

Tegen Watford was Defour maandagavond alweer belangrijk voor zijn ploeg. De middenvelder kon voor een assist zorgen tegen de Londense ploeg. Zijn corner werd gescoord door Hendrick, die Burnley op voorsprong bracht. In de tweede helft kon hij zelfs nog voor een tweede assist zorgen.

Daarmee maakt Defour zich opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. De middenvelder was in alle doelpunten in de thuiswedstrijden die hij speelde tot dusver al betrokken. Goed voor twee doelpunten en drie assists. Dat meldt het statistiekenbureau Who Scored.

Ook Owen Hargreaves is onder de indruk. De ex-speler van Bayern München en Manchester United heeft een pak lof voor de middenvelder. "Defour heeft de ploeg een extra X-factor bijgebracht. Hij zorgt voor doelpunten en assists, vraagt vaak de bal op en fungeert als verbindingsman", klonk het.