Winst in Champions League mogelijk voor Club: Kopenhagen heeft zwakke punten

Winst in Champions League mogelijk voor Club: "Kopenhagen heeft zwakke punten"

26-09-2016 22:04

Club Brugge staat dinsdag voor een moeilijke opdracht. De Bruggelingen nemen het in de Champions League op tegen FC Kopenhagen. Voor een goed resultaat rekent het weer op José Izquierdo.

De Colombiaan was tegen Royal Excel Moeskroen weer in goede doen. Hij scoorde twee keer in de 0-3-overwinning. "Vergeet echter ook niet het werk van de andere spelers", vertelt Michel Preud'homme op de clubsite. "We hopen dat hij morgen ook in topvorm is, maar we mogen niet alle druk op zijn schouders leggen."

MPH ziet bij Kopenhagen geen Izquierdo rondlopen. "Voor mij is hun hele team belangrijk. Hun spitsen scoren vlot, de flankverdedigers geven veel crosses, de middenvelders infiltreren goed, dus er komt gevaar op vele manieren. Ik wil daarom niet dat we focussen op één speler."

De coach ziet wel mogelijkheden. "Het team heeft ook zwakke punten, maar het komt erop aan om die ook af te straffen. Zelfs Barcelona heeft zwakke punten, maar tegen hen moet je er wel eerst in slagen om de bal te hebben. Het zal morgenavond in elk geval dicht bij elkaar liggen", besluit hij.