Knallen in FIFA 17: Dit zijn de snelste spelers uit de Jupiler Pro League

Knallen in FIFA 17: Dit zijn de snelste spelers uit de Jupiler Pro League

26-09-2016 13:30

Er is niets leuker dan scoren in FIFA na een uitgespeelde aanval, maar soms kan het ook via een kortere weg. Een bliksemsnelle kan gewoon iedereen op snelheid pakken, al is dat in FIFA 2017 wel moeilijker dan vroeger. Met deze spelers lukt het echter ongetwijfeld.

5. Frank Acheampong (91)
Veruit de snelste verdediger in de Jupiler Pro League, wie hem langs de buitenkant wil pakken zal van goede huize moeten komen. Hij lijkt ons echter nog dodelijker in een meer aanvallende rol!

4. Idir Ouali (92)
Ongetwijfeld de meest verrassende naam in dit lijstje: aan spelers van Kortrijk denk je niet altijd bij toplijstjes. Ouali heeft veruit de laagste overall rating (68), maar dat kan de pret niet drukken. De Belgische aanvaller is ongrijpbaar als je hem goed gebruikt. Zijn schoten en passes zullen wel vaker de mist ingaan dan bij de andere spelers op deze lijst.

3. Benito Raman (92)
Als Raman nog bij AA Gent zou spelen zou Gent op FIFA écht moeilijk te bekampen zijn, want Moses Simon staat op plaats zes met een rating van 91. Raman zorgt er echter voor dat je ook met Standard voor een heel directe tactiek kan gaan. 

2. José Izquierdo (93)
Vorig jaar was hij nog de snelste 'Belgische' speler in FIFA, maar nu moet hij die toppositie dus delen. Toch is Izquierdo nog steeds levensgevaarlijk door zijn combinatie van snelheid en een naar Belgische normen behoorlijke shot power (70). Naar binnen komen en schieten, net als in het echt is dat de beste tactiek met Izquierdo.

1. Leon Bailey (93)
Leon Bailey is niet alleen de snelste speler uit de Jupiler Pro League, hij is qua snelheid ook wereldtop in FIFA. Hij is net als Izquierdo zelfs sneller gemaakt dan Cristiano Ronaldo (92) en Lionel Messi (89). We weten niet of dat echt accuraat is gezien de verschroeiend versnelling van Ronaldo, maar het is mooi meegenomen voor wie op FIFA met Racing Genk speelt. Wie in de Belgische competitie kan Bailey terughalen? 

Ook bliksemsnel, maar net niet snel genoeg: Simon (91), Diaby (91), Mata (88), Limbombe (87) en Bolingoli (86). Wie met Club Brugge speelt zal er niet snel afgelopen worden!