Mathijssen gelooft zijn eigen ogen niet: Fantastische avond voor ons

Mathijssen gelooft zijn eigen ogen niet: "Fantastische avond voor ons"

26-09-2016 10:15

De trainerswissel bij Westerlo was bijzonder controversieel, want veel supporters stonden nog achter coach Bob Peeters. Met een zege op Anderlecht heeft opvolger Jacky Mathijssen toch een beetje krediet verdiend. Mathijssen was na afloop bijzonder fier op zijn ploeg.

Westerlo heeft zondag bewezen dat zowat alles mogelijk is. De degradatiekandidaat nummer één boekte nog maar zijn eerste winst van het seizoen in het Astridpark. "De opzet was om hier met opgeheven hoofd te kunnen vertrekken en de mensen hoop te geven dat wij nog niet dood zijn. We wilden tonen dat wij met een team bezig zijn om deze club door deze moeilijke periode heen te helpen", aldus Mathijssen in Stadion.

Mathijssen hoopt dat deze verrassende stunt een nieuw begin kan zijn voor zijn ploeg, die wel nog altijd laatste staat. "Ik denk dat wij vanavond heel veel hoop gegeven hebben. Niet alleen aan de jongens rond mij, maar ook aan iedereen die van Westerlo houdt. Als je daarbovenop ook nog eens drie punten kan pakken, dan is dat een fantastische avond voor ons."