De Bruyne out, familie Hazard ziet mogelijk een droom uitkomen

De Bruyne out, familie Hazard ziet mogelijk een droom uitkomen

26-09-2016 07:45

Roberto Martinez kan in de komende twee interlands geen beroep doen op Kevin De Bruyne. Slecht nieuws voor de Rode Duivels, maar mogelijk heugelijk nieuws voor de familie Hazard.

Natuurlijk wensen ze bij de familie Hazard niet dat een collega geblesseerd is, maar de blessure van De Bruyne kan wel eens goed nieuws betekenen voor Thorgan Hazard. Tegen Bosnië en Gibraltar kan hij De Bruyne in de basis vervangen. Moest dat gebeuren dan verschijnen de broertjes Thorgan en Eden voor het eerst samen aan de aftrap van een officiële wedstrijd. 

"Het is mijn grootste droom om met hem samen te spelen. Maar dat kan zelfs na onze carrière, voor het plezier", aldus Thorgan tegenover ZDF een poos terug over het samenspelen met zijn broer. Toen was het nog een droom, volgende maand kan het wel eens de waarheid worden. De 23-jarige Thorgan zit momenteel immers in een erg goede periode. In negen matchen voor Borussia Mönchengladbach scoorde hij zes keer en gaf hij drie assists.

Voorlopig heeft Thorgan slechts één interland achter zijn naam staan. In 2013 speelde hij acht minuten mee tegen de Verenigde Staten. Broer Eden was toen geblesseerd. De broertjes stonden samen ook even op de loonlijst van Chelsea, maar speelden daar nooit samen in de A-ploeg.

Lees ookDe Bruyne kent voorlopige prognose voor blessure, extra testen noodzakelijk