Supporters van Club Brugge moeten niet wanhopen, Blauw-Zwart op titelkoers

Supporters van Club Brugge moeten niet wanhopen, Blauw-Zwart op titelkoers

26-09-2016 07:18

Dit seizoen kan men bij Club Brugge niet spreken van een geslaagde competitiestart. Toch moeten de fans van Blauw-Zwart nog niet meteen beginnen te panikeren. Tenminste volgens Het Laatste Nieuws.

Afgelopen vrijdag versloeg Club Brugge Moeskroen met 0-3. Michel Preud’homme en zijn troepen kwamen zo na acht speeldagen met dertien punten te staan. Opvallend: ook vorig seizoen begon Club Brugge met 13 op 24 en werd het uiteindelijk kampioen.

Net zoals vorig jaar won Club Brugge vier van zijn eerste acht matchen. Speelde het één keer gelijk en verloor het drie keer. Ook net zoals vorig jaar kwalificeerde Club Brugge zich ondertussen voor de 1/8e finale van de Beker van België.

Minder voor de fans. Club Brugge verloor vorig seizoen al vroeg thuis van een Engelse tegenstander (0-5 tegen Manchester United). Dat deed het ook dit seizoen, 0-3 tegen Leicester City. Later verloor het ook zijn tweede groepswedstrijd in Europa 1-3 tegen FC Midtjylland uit Denemarken. Nu dinsdag staat de tweede Europese groepswedstrijd van het seizoen op het programma. Tegen … een Deense tegenstander.