We hebben scouts naar de laatste twee duels van Club gestuurd, ze zijn goed

"We hebben scouts naar de laatste twee duels van Club gestuurd, ze zijn goed"

25-09-2016 09:36

De langverwachte terugkeer naar de Champions League draaide door het duidelijke verlies tegen Leicester City (0-3) op een ontgoocheling uit voor Club Brugge. Komende dinsdag heeft het echter de kans zich te herpakken. Dan voetballen de West-Vlamingen op het veld van FC Kopenhagen.

De Denen wonnen alvast hun generale repetitie (2-0 tegen AGF Aarhus), al kwam die zege pas laat tot stand. Trainer Stale Solbakken kon zelfs enkele spelers laten rusten vanwege zijn brede kern. "Het geeft mogelijkheden om een bank te hebben zoals de onze", geeft de Noor toe aan BT.

Solbakken blikte al even vooruit op de wedstrijd tegen Club. "Wij moeten het tempo bepalen, zowel met als zonder bal. We hebben de voorbije twee wedstrijden scouts gestuurd naar hun match. Ze hebben sterk gespeeld en hebben met zes doelpunten in twee wedstrijden hun ritme wat hervonden."

Veel verschil tussen beide teams verwacht de trainer niet. "Het zal een gelijkopgaande wedstrijd worden. Maar wij moeten durven om het initiatief te nemen. Of dat succes zal opleveren, weet ik niet, maar we moeten het hoe dan ook proberen", besluit hij.