'Antwerp heeft mij nooit geïnteresseerd, mijn hoofd en hart zitten hier'

'Antwerp heeft mij nooit geïnteresseerd, mijn hoofd en hart zitten hier'

24-09-2016 07:11

Joseph Akpala werd in de zomertransferperiode meermaals in verband gebracht met Antwerp FC. De Nigeriaan leek op weg naar de ploeg uit Eerste Klasse B. Tot een transfer kwam het niet. Akpala leek ook weinig zin te hebben in dat avontuur.

"Het heeft mij nooit geïnteresseerd en er heeft mij nooit iemand iets gezegd. Waar komt dat nieuws dan vandaan? Ik ben toch geen kind meer achter wiens rug er onderhandeld wordt over een transfer, zeker", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Mogelijk onderhandelde KV Oostende achter zijn rug met de club. "Als Antwerp echt geïnteresseerd was, zou ik dat toch als eerste geweten moeten hebben, hé. Daarom belde ik naar mijn makelaar en die was niet op de hoogte. Dus als er mij iemand heeft voorgesteld bij Antwerp, dan vind ik dat een zeer ongepast om een ervaren voetballer zoals ik zo te behandelen."

De spits is alvast niet van plan om KVO te verlaten. "Ik heb het niet gevraagd. De enige die zal beslissen over mijn toekomst ben ikzelf. Indertijd bij Club Brugge weigerde ik ook voorstellen van Shakthar Donetsk en Rubin Kazan. Mijn hoofd en hart zitten nog bij Oostende en concurrentie schrikt me niet af", besluit Akpala.