Iedereen heeft zin in topper: Hij is een vriend, maar gaan hem verslaan

Iedereen heeft zin in topper: "Hij is een vriend, maar gaan hem verslaan"

16-09-2016 22:01

Zondag staat het duel tussen KRC Genk en Anderlecht op het programma. Op de banken zitten twee ex-collega’s van elkaar, Peter Maes en Hamdi Harbaoui.

De trainer van Genk en de aanvaller van Anderlecht werkten in het verleden succesvol samen met elkaar. Destijds gaven ze het beste van zichzelf bij Sporting Lokeren. "Peter Maes is een trainer voor wie ik altijd al veel respect heb gehad", aldus Harbaoui vrijdag op een persconferentie.

De twee wonnen samen de Beker van België en duwden zo Lokeren naar Europees voetbal "We hebben drie jaar samengewerkt en die waren fantastisch. Het doet me plezier om hem terug te zien en ik hoop dat we hem zullen verslaan", lachte Harbaoui.

De kans dat Harbaoui zondag start, is klein. Klagen doet hij evenwel niet. "Er is een goede verstandhouding in de groep. De sfeer zit goed. Dat begin je ook te zien op het veld. Natuurlijk hebben we nog veel werk, maar je voelt dat de nieuwe groep vorm begint te krijgen. We proberen om mooi voetbal te brengen en te winnen. Ik denk dat de sfeer in de kleedkamer ons daarbij helpt."