Genk mag hopen op de nieuwe en betere Vossen: Hij heeft meer kwaliteiten

Genk mag hopen op de nieuwe en betere Vossen: "Hij heeft meer kwaliteiten"

16-09-2016 17:40

Waasland-Beveren kan dit seizoen weer rekenen op Siebe Schrijvers. De spits heeft tot dusver al een goed seizoen achter de rug met twee doelpunten en twee assists. Zijn ex-coach Domenico Olivieri gelooft rotsvast in hem.

"Ik schrik helemaal niet van zijn goede prestaties dit seizoen", stelt Olivieri in Het Laatste Nieuws. De spits debuteerde al op zestienjarige leeftijd bij Genk, maar het was toch lang wachten op zijn definitieve doorbraak. "Het was geen cadeau. Er kwam veel druk op zijn schouders, gelukkig is hij een heel nuchtere jongen met een goede entourage."

"Ik was ervan overtuigd dat zijn tijd zou komen. Met alle respect: hij heeft nu een klein stapje achteruit gezet om er twee vooruit te kunnen zetten. Dit is zowel voor hem als voor Genk een investering."

Olivieri denkt dat Schrijvers nog beter kan worden dan Jelle Vossen. "Ik vind Siebe een betere versie dan Vossen. Die moest ook een stapje terug zetten naar Cercle om daarna te ontbolsteren, maar Schrijvers heeft nog meer kwaliteiten", besluit hij.