Felle kritiek op Standard-bestuur: Het haalde geen wonderdokter in huis

Felle kritiek op Standard-bestuur: "Het haalde geen wonderdokter in huis"

12-09-2016 16:44

Zondagavond won Standard zijn eerste wedstrijd onder leiding van Aleksandar Jankovic. Na een goede wedstrijd was iedereen bij Standard dan ook in zijn nopjes. Stef Wijnants maant Standard echter tot kalmte aan.

De analist neemt het op voor de ontslagen Yannick Ferrera. "Wat Standard betreft, vind ik het te kort door de bocht om nu al een vergelijking te maken met het tijdperk Ferrera. Ik blijf erbij dat het niet door zijn tactische ingrepen was dat zijn ploeg minder sterk uit de verf kwam. Hij had ook minder mogelijkheden. Als ze na één match al denken dat ze aan de boorden van de Maas een wonderdokter hebben ingehaald, trekken ze wel heel voorbarig conclusies", haalt hij kritisch uit in Het Belang van Limburg.

Ook voor het bestuur van Standard is hij niet mals. "Ik vond de enthousiaste reactie in de hoofdtribune alvast overtrokken. Een paar weken geleden weigerden de heren recht te veren, toen ze in Brugge op voorsprong klommen. Dan waren ze nu ook beter rustig blijven zitten. Maar goed, bij Standard is niets zoals het elders is."