'Mulder wil leedvermaak en hoopt vurig dat Standard naast Play-Off 1 grijpt'

'Mulder wil leedvermaak en hoopt vurig dat Standard naast Play-Off 1 grijpt'

12-09-2016 14:49

Het ontslag van Yannick Ferrera bij Standard Luik blijft de gemoederen bezighouden. Jan Mulder zette zijn mening over de kwestie ook op papier. De Nederlander is zeer scherp voor het Standard-bestuur.

Er vond inmiddels een echte trainerswissel plaats in de Jupiler Pro League. Yannick Ferrera werd aan de kant gezet voor Mechelen-trainer Aleksandar Jankovic, terwijl Ferrera maandag werd geprestenteerd bij KVM. Mulder moet direct aan een eigenschap van hemzelf denken. ''Leedvermaak. De slechte eigenschap van ondergetekende'', schrijft hij in zijn column in Het Laatste Nieuws.

Mulder is vervolgens zeer scherp voor Standard en hoopt op een specifiek scenario. ''Ik hoop vurig dat Ferrera met KV Mechelen de Play-Off 1 haalt, Jankovic na enkele troosteloze weken in Play-Off 2 en drie speeldagen in het seizoen 2017-18 aan de deur wordt gezet en Van Buyten op het Gala van de Prijzen ongemerkt naar de tafel met glaasjes en borrelnootjes schuifelt, naast Ferrera gaat staan en moet zeggen: ''Kunnen wij eens praten?''