'Witsel krijgt nieuw contract aangeboden, maar heeft zijn zinnen gezet op Juve'

'Witsel krijgt nieuw contract aangeboden, maar heeft zijn zinnen gezet op Juve'

07-09-2016 22:55

Zenit Sint-Petersburg zou Axel Witsel een nieuw contract willen aanbieden, maar de Rode Duivel heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Juventus. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij geen nieuwe verbintenis tekenen in Rusland.

Volgens Football Italia wil Zenit hem een nieuw contract laten tekenen, omdat Witsel anders aan het einde van het seizoen transfervrij kan vertrekken. Er zou wel een gelimiteerde afkoopsom opgenomen worden in het nieuwe contract, zodat de middenvelder nog steeds voor de juiste prijs verkocht kan worden. Volgens hetzelfde medium heeft Witsel echter zijn zinnen gezet op een transfer naar Juventus en heeft hij geen intenties om een nieuw contract te ondertekenen.

De overstap van de middenvelder naar de Italiaanse topclub leek in kannen en kruiken op de laatste dag van de transfermercato. Witsel onderging zijn medische testen en er was een akkoord tussen de clubs over een transferbedrag van achttien miljoen euro, plus drie miljoen aan bonussen. Op het laatste moment trok Zenit echter zijn staart in, omdat het geen vervanger had gevonden.