Witsel traint niet mee door transferperikelen, maar morgen weer paraat

"Witsel traint niet mee door transferperikelen, maar morgen weer paraat"

31-08-2016 21:55

De Rode Duivels mogen donderdagavond hun transferperikelen doorspoelen met een wedstrijd tegen Spanje. Bondscoach Roberto Martinez wist dat Axel Witsel met zijn hoofd bij een vertrek zit. 

Witsel schermt met interesse vanuit Juventus. "Ik weet dat Witsel in Turijn is", gaf de bondscoach aan tegenover een Libanese journalist. Maar of dit daadwerkelijk uit de mond van de Spaanse selectieheer komt, is natuurlijk de vraag. Op de persconferentie van woensdag was Martinez veel voorzichtiger. "Axel Witsel zal door transferperikelen vandaag niet meetrainen, maar is morgen paraat."

Witsel was niet de enige afwezige op de training van de Rode Duivels. "Dat geldt niet voor Marouane Fellaini. Hij wordt nog onderzocht, maar zal zeker niet spelen morgen. Ook met Vermaelen doen we rustig aan. Hij traint vandaag niet mee, maar zal normaal gezien morgen wel kunnen spelen", gaat Martinez verder. Hij wil nog niet kwijt wie start. "Die geef ik altijd pas vlak voor de wedstrijd. De spelers zullen het wel al eerder weten."