OFFICIEEL: Niet Genk maar Gent gaat lopen met gewilde Nigeriaan

OFFICIEEL: Niet Genk maar Gent gaat lopen met gewilde Nigeriaan

31-08-2016 20:58

AA Gent blijft op koopjesjacht. De Buffalo's kondigden de komst van Anderson Esiti aan. De Nigeriaanse middenvelder werd eerder gelinkt aan KRC Genk. Maar het lijkt er dus op dat de buitenlandse media zich weer van letter heeft vergist. Esiti tekent een contract voor vier seizoenen. 

AA Gent is blij met de komst van Esiti. "Op de laatste dag van de transfermarkt tekende Anderson Esiti een contract voor 4 seizoenen bij KAA Gent. Esiti is een 22-jarige defensieve middenvelder uit Nigeria. Hij wordt overgenomen van de Portugese club Estoril. Anderson Esiti is een krachtige speler met veel loopvermogen en duelkracht en een goede technische bagage ondanks zijn morfologie", klinkt het op de clubwebsite.

"Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij in Portugal reeds meer dan 100 wedstrijden op zijn actief. Anderson Esiti debuteerde ook reeds voor het Nigeriaanse nationale elftal in een kwalificatiewedstrijd voor de African Cup of Nations (2-0 overwinning tegen Tsjaad)", vullen de Buffalo's aan op de website.