'Standard-fans in grote spanning, speler kondigt vlucht aan via Twitter'

'Standard-fans in grote spanning, speler kondigt vlucht aan via Twitter'

31-08-2016 20:18
1

Kondigt Standard naast Elderson Uwa Echiejile een tweede transfer aan op de laatste dag van de transfermarkt? Eén van de targets van het Luikse bestuur kondigt namelijk zijn vertrek aan. William Vainqueur postte een mysterieuze tweet. 

De Franse middenvelder schreef op enkele uren van de transferdeadline een heel opvallende tweet. "Time to move", stond er in het bericht. Vainqueur gebruikte ook enkele vliegtuigjes. Een teken dat hij mogelijk zijn koffers pakt bij AS Roma? De kans is natuurlijk reëel. Vainqueur schermt namelijk met interesse van Standard. De Luikse fans zullen hun voormalige lieveling maar al te graag zien terugkomen. 

Maar de Rouches moeten wel afrekenen met stevige concurrentie. Olympique Marseille, die om nog onduidelijke redenen de transfer van ex-Genkenaar Tornike Okriashvili afblies, staat ook in de rij om Vainqueur over te nemen. De fans van Standard zullen de ontknoping ongetwijfeld met bijzonder veel interesse volgen. 

UPDATE 20u30: Volgens Franse media zit Vainqueur in Marseille. Daar ondergaat hij zijn medische testen. Op een officieel bericht is het nog wachten.