Toptarget blies deal met Anderlecht op en ziet daarna andere transfer afketsen

Toptarget blies deal met Anderlecht op en ziet daarna andere transfer afketsen

31-08-2016 19:27

Anderlecht greep deze zomer langs Markus Henriksen. De Noor bereikte een akkoord met paars-wit, maar besloot de deal op het laatste moment op te blazen. Achteraf een foute keuze van de speler.

Bij Voetbal International en FC Afkicken kwam woensdag aan het licht dat Anderlecht een akkoord had met AZ en met Henriksen. Niets leek een overgang van de 24-jarige middenvelder naar Brussel in de weg te staan. Tot het moment dat Henriksen zijn kar keerde.

Plots had Henriksen een aanbod van Hull City op zak. De middenvelder vond een overgang naar de Premier League een pak interessanter dan een verhuis naar de Jupiler Pro League. Hull bereikte ook een akkoord met AZ.

Tweede transfer afgeketst
Wederom leek een deal in de maak, maar ook deze gaat niet door. Ditmaal trok Hull de stekker uit de onderhandelingen. De club kreeg Abel Hernandez niet verkocht, waardoor het geen nieuwe centrale middenvelder nodig heeft.

Henriksen ziet zijn droomtransfer dus in het water vallen. Mogelijk komt hij nu in een moeilijke situatie terecht. AZ haalde ondertussen Iliass Bel Hassani van Heracles. Terwijl Anderlecht Nicolae Stanciu van Steaua Boekarest aantrok.