Internazionale ziet gewilde middenvelder blijven: Er is een nieuwe trainer

Internazionale ziet gewilde middenvelder blijven: "Er is een nieuwe trainer"

31-08-2016 19:00

Frank de Boer kan dit seizoen blijven beschikken over Marcelo Brozovic. De Kroatische middenvelder leek op weg naar de uitgang, maar blijft bij Internazionale.

De laatste dagen werden Chelsea, Arsenal en vooral Juventus aan Brozovic gelinkt. De middenvelder luisterde naar toekomstplaatjes die de geïnteresseerde clubs schetsten, maar dat heeft hem niet kunnen overtuigen. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Miroslav Bicanic woensdag in de Italiaanse media.

"Het is officieel: hij blijft bij Inter", zegt Bicanic over Brozovic. Daar blijft het niet bij. "Als hij terugkomt uit Kroatië (Brozovic heeft interlandverplichtingen, red.), gaat hij een nieuw en verbeterd contract ondertekenen bij Inter, ook al gaat hij minder verdienen dan hij kon bij Chelsea. Marcelo voelt zich gewoon op zijn gemak bij Inter en in Milaan."

Ook de aanwezigheid van Frank de Boer, die enkele weken geleden Roberto Mancini opvolgde als Inter-coach, speelt een rol. "Er is een nieuwe trainer en een nieuwe ploeg, dus hij heeft geen trek in een overstap naar Juventus of Engeland."