OFFICIEEL: Hull City geeft Mbokani een nieuwe kans in Engeland

OFFICIEEL: Hull City geeft Mbokani een nieuwe kans in Engeland

31-08-2016 23:50

Dieumerci Mbokani zet zijn carrière mogelijk toch voort in Engeland. De spits van Dinamo Kiev zou opnieuw kunnen kiezen voor een Engelse club. Hull City toont interesse in de Congolees.

De Engelse promovendus zoekt al een tijdje naar een nieuwe spits. Volgens HITC Sport zou dat weleens Mbokani kunnen worden. De Congolees wil graag vertrekken bij Dinamo Kiev. Een nieuwe uitleenbeurt naar Engeland zit erin. Vorig seizoen werd de Congolees al uitgeleend aan Norwich City, dat degradeerde naar The Championship.

Bij Norwich was hij goed voor zeven doelpunten in dertig wedstrijden. Nu moet hij voor de doelpunten gaan zorgen bij Hull City. Interimcoach Mike Phelan heeft door de vele blessures amper een volwaardig profelftal tot zijn beschikbaarheid. Mbokani moet die problemen gaan oplossen. De club staat echter wel op een vijfde plek in de Premier League.

Update 23.50: Hull City heeft de transfer van Mbokani er nog doorgekregen. De Congolees wordt overgenomen van Dinamo Kiev. De promovendus leent de ex-spits van Anderlecht voor één seizoen.