'Tottenham doet verwoede poging bij Manchester United voor concurrent Fellaini'

'Tottenham doet verwoede poging bij Manchester United voor concurrent Fellaini'

31-08-2016 14:15

Tottenham Hotspur wil zich versterken met Morgan Schneiderlin van Manchester United. Spurs-manager Mauricio Pochettino heeft zijn zinnen gezet op de 26-jarige middenvelder, met wie hij twee jaar geleden succesvol samenwerkte bij Southamtpon.

Of de transfer op de slotdag ook daadwerkelijk van de grond komt, is twijfelachtig. The Daily Mail schrijft dat Tottenham Manchester United gepolst heeft, maar de signalen tot nu toe zijn weinig positief.

Bij United zou de speler zelf ook aangegeven hebben voor zijn plekje te willen vechten. De Franse middenvelder moet op Old Trafford Paul Pogba, Marouane Fellaini en Michael Carrick voor zich dulden. Met het drukke programma denkt José Mourinho Schneiderlin nodig te hebben.

De hiervoor genoemde boulevardkrant vindt het aannemelijk dat Tottenham in de winterse transferperiode terugkomt voor Schneiderlin. Pochettino zal zijn situatie bij The Red Devils de komende maanden nauwlettend in de gaten houden. De Franse international, die in Manchester nog een contract tot 2019 heeft, speelt pas sinds vorige zomer bij The Red Devils. Manchester United betaalde toen liefst 35 miljoen euro aan Southampton.