Vleminckx is gemotiveerd: ''Wil genieten, plezier maken, scoren én winnen''

Vleminckx is gemotiveerd: ''Wil genieten, plezier maken, scoren én winnen''

31-08-2016 10:20

Royal Antwerp FC heeft dit seizoen maar één doel en dat is eindelijk terugkeren naar de Eerste Klasse. The Great Old zette de ambities kracht bij met enkele sterke transfers. Björn Vleminckx werd de laatste aanwinst en alle partijen zijn blij met de deal.

Vleminckx was gratis aan te trekken voor Antwerp, nadat zijn contract bij het Turkse Göztepe werd ontbonden na een mislukte samenwerking. De 30-jarige spits is nog ambitieus en wil zich graag weer tonen op de Belgische velden. Dat liet de ex-aanvaller van Club Brugge weten aan de Gazet van Antwerpen. "Ik ben nog maar 30 en ben heel gemotiveerd. Ik wil straks weer als een jong veulen over de grasmat razen, en bovenal genieten, plezier maken, scoren én winnen."

Trainer Fred Vanderbiest is ook zeer verheugd. ''Ik heb nu alles wat ik moest hebben. Ik verwacht goals van Björn. Hij heeft de juiste mentaliteit, zeker als het minder gaat.'' Clubicoon Cisse Severyns is eveneens positief en denkt dat Vleminckx uit kan groeien tot een publiekslieveling. ''Hij kan de perfecte speler worden voor Antwerp, want hij is iemand die altijd veel inzet toont, werkt voor de ploeg en de goal weet te staan. Ze gaan hem graag zien op de Bosuil."