Update: Sissoko verlaat Frans trainingskamp om transfer af te ronden

Update: Sissoko verlaat Frans trainingskamp om transfer af te ronden

31-08-2016 10:35

Het gaat over Isco, over Max Meyer, maar Tottenham Hotpsur lijkt op het laatste moment voor Moussa Sissoko te gaan. Spurs heeft volgens Sky Sports namelijk een bod uitgebracht op de Newcastle United-speler.

Ook L'Equipe meldt dat Tottenham in de markt is voor de Franse international van Newcastle. Sissoko maakte een goede indruk op het voorbije EK in eigen land en heeft zich zodoende nog meer in de kijker gespeeld. Ook vorig seizoen was hij bij degradant Newcastle vaak één van de weinige lichtpuntjes.

Spurs hoopt dat het voor een dubbeltje op de eerste rang kan zitten, aangezien er een bod van ongeveer 19 miljoen euro is uitgebracht. Newcastle houdt vast aan een vraagprijs van ruim 35 miljoen euro. Tottenham heeft cash in huis, aangezien Ryan Mason dinsdag voor een bedrag van ongeveer 16 miljoen euro werd verkocht aan Hull City. Daarnaast is bekend dat de Londenaren nog graag een transferklapper willen maken.

Update 10u35: Moussa Sissoko is hard op weg om een ploegmaat van Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Mousa Dembélé te worden. De Franse voetbalbond bevestigt woensdag dat de middenvelder van Newcastle toestemming heeft gekregen van bondscoach Didier Deschamps om het trainingskamp te verlaten voor het afronden van een transfer. Een naam van een club wordt niet genoemd, maar Spurs is de grootste kandidaat.