OFFICIEEL: KV Oostende kan overbodige rechtsback slijten in Nederland

OFFICIEEL: KV Oostende kan overbodige rechtsback slijten in Nederland

31-08-2016 09:31

Go Ahead Eagles heeft de twintigjarige vleugelback Sébastien Locigno binnen. De verdediger komt op huurbasis over van KV Oostende. Go Ahead heeft een optie tot koop bedongen op de verdediger.

Locigno maakte de transfer op dinsdagavond al bekend en reageerde woensdag op de clubsite van Eagles. "Ik ben een vleugelverdediger die zijn defensieve taken absoluut niet verzuimt, maar ook graag aanvallend zijn steentje bijdraagt. Ik denk dat dat wel past bij Go Ahead Eagles", stelt de jonge back, die graag minuten wil maken en zich wil doorontwikkelen bij Eagles. "Dit is een zeer professionele club die houdt van verzorgd voetbal."

Dennis Bekking, de technisch manager van Eagles, is lovend. "Sébastien is het type verdediger waar we naar op zoek waren. Verdedigend staat hij zijn mannetje, maar ook opkomend is hij sterk. Sébastien is pas 20 jaar, maar speelde wel al bijna 30 officiële wedstrijden op het hoogste niveau in België. Daarnaast heeft hij vrijwel alle Belgische jeugdelftallen doorlopen. Die ervaring neemt hij mee naar Go Ahead Eagles."

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League zomer 2016-2017