'Klapper Spurs op deadlineday: 45 miljoen voor Duits toptalent'

'Klapper Spurs op deadlineday: 45 miljoen voor Duits toptalent'

31-08-2016 09:21

Tottenham Hotspur gaat op de slotdag van de transferwindow nog voor een klapper. Sport Bild meldt dat Spurs liefst 45 miljoen euro over heeft voor Max Meyer van Schalke 04. Hij geldt als alternatief voor Isco van Real Madrid.

Isco is voor Tottenham prioriteit, maar lijkt onderweg van Real naar Malaga. Daardoor richten de Londenaren hun pijlen nu ook op Meyer, die de afgelopen jaren aan de weg heeft getimmerd in Duitsland. Afgelopen seizoen beleefde hij zijn grote doorbraak bij Schalke, waarvoor hij in het voorbije voetbaljaar tot 41 optredens in het eerste elftal kwam.

Tottenham heeft hem dan ook op de radar en stelt alles in het werk voor een topdeal op de slotdag. Hij kan daarmee een ploegmaat worden van onze landgenoten Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Mousa Dembélé. De twintigjarige Meyer werd in de voorbije weken niet genoemd in combinatie met Spurs, maar feit is en blijft dat hij een goed jaar achter de rug heeft en ongetwijfeld bij veel clubs op de wensenlijst staat. Hij scoorde zes keer voor Schalke in de Bundesliga.