'Standard gaat onderhandelen met middenvelder van Olympiakos'

'Standard gaat onderhandelen met middenvelder van Olympiakos'

31-08-2016 07:57

Dinsdag bracht VoetbalPrimeur.be nog het bericht dat Standard geen zin had in de komst van Nicolas Martinez. De Argentijn werd aangeboden, maar Standard liet de deadline verstrijken. Nu komen de Luikenaars terug op hun stappen.

De manager wilde dat Standard voor 25 augustus zou reageren op zijn aanbod. Standard liet helemaal niets weten, waardoor hij verder zocht. Volgens Het Belang Van Limburg zou Standard Martinez nu toch nog willen binnenhalen. De onderhandelingen zijn alsnog gestart, maar er is ook een bod binnengekomen vanuit de Mexicaanse competitie. Om welke ploeg het precies gaat is evenwel niet duidelijk.

De 29-jarige Argentijn ligt onder contract bij Olympiakos, maar komt terug van een uitleenbeurt aan Famagusta uit Cyprus. Zijn manager probeerde dan ook een transfer naar Cyprus te regelen, maar Standard lijkt nu een betere optie. Olympiakos heeft zelf 600.000 euro betaald voor de middenvelder, die nog tot de zomer van 2019 onder contract ligt in Griekenland. Toch zou Standard de middenvelder definitief kunnen overnemen.