Update: Geruchten over verrassende transfer David Luiz nemen toe

Update: Geruchten over verrassende transfer David Luiz nemen toe

30-08-2016 22:42

David Luiz staat mogelijk voor een sensationele terugkeer naar Stamford Bridge. Chelsea heeft volgens The Daily Mail een miljoenenbod neergelegd bij Paris Saint-Germain.

De boulevardkrant schrijft dat PSG het lucratieve voorstel van om en nabij de 37 miljoen euro inmiddels in beraad heeft. Mocht het eerste bod afgeslagen worden, dan zou Chelsea bereid zijn om nóg een poging te wagen.

Een deal tussen Chelsea en PSG zou zéér opvallend zijn, omdat Luiz in de zomer van 2014 juist de omgekeerde weg bewandelde. De kampioen van Frankrijk betaalde destijds 64 miljoen euro voor de 29-jarige Braziliaan – een recordbedrag voor een verdediger. Na een zwakke start dit seizoen is Luiz niet meer zeker van zijn plek.

Chelsea-manager Antonio Conte ziet het nog wél helemaal zitten in Luiz, ook omdat eerdere pogingen voor Alessio Romagnoli (AC Milan) en Kalidou Koulibaly (Napoli) op niets uitdraaiden. The Blues hopen zich voor het verstrijken van de transferdeadline ook nog te versterken met Fiorentina-back Marcos Alonso.

Update 22.05: Wat eerst nog een losse flodder was, begint nu een serieus gerucht te worden. Ook het betrouwbare Sky Sports meldt dat Chelsea een bod van meer dan 35 miljoen euro heeft gedaan op David Luiz.