Inter zet kers op transfertaart met komst van Braziliaan van 25 miljoen

Inter zet kers op transfertaart met komst van Braziliaan van 25 miljoen

30-08-2016 18:42

Internazionale is klaar op de transfermarkt. De Italiaanse club meldt dinsdagavond dat Gabigol met onmiddellijke ingang overkomt van Santos.

Gabigol, die eigenlijk Gabriel Barbosa heeft, heeft in Milaan een contract tot de zomer van 2021 getekend, meldt Inter via de officiële kanalen. De laatste dagen onderging de jarige aanvaller (2-2) verschillende medische tests. Zondagavond speelde hij zijn laatste wedstrijd voor Santos.

"De stap naar een topclub uit Italië is een geweldige kans voor mij. Niet alleen financieel, maar ook sportief", liet Gabigol, jeugdinternational van Brazilië, al optekenen. "Ik besef wat ik allemaal achterlaat bij Santos, maar ik beloof dat ik op een dag terugkeer."

De komst van Gabigol betekent dat Inter klaar is op de transfermarkt. Trainer Frank De Boer zag onlangs al Joao Mario overkomen van Sporting Portugal. Vóór de komst van de Nederlandse hoofdtrainer versterkte Inter zich al met Antonio Candreva, Dodo, Christian Ansaldi, Gianluca Caprari, Rey Manaj, Caner Erkin en Ever Banega.