Tottenham verkoopt Engels international voor recordbedrag aan Hull City

Tottenham verkoopt Engels international voor recordbedrag aan Hull City

30-08-2016 17:54

Hull City heeft dinsdag, een dag voor het verstrijken van de transferdeadline, zaken gedaan met Tottenham Hotspur. Ryan Mason komt voor een recordbedrag naar de promovendus.

Dat meldt Hull dinsdagmiddag via de officiële kanalen, zonder met een exact bedrag te komen. Engelse media reppen over een transfersom van om en nabij de achttien miljoen euro. Het oude record stond op naam van Abel Hernandez, die twaalf miljoen euro kostte.

Mason, die voor drie jaar tekent, is de tweede versterking van Hull op dinsdag, nadat David Marshall (Cardiff City) ook al kwam. De 25-jarige middenvelder is enkelvoudig international van Engeland. "Ik kan niet wachten om hier te beginnen", reageert Mason kort op de website van zijn nieuwe club.

Hull, dat met twee overwinningen in drie competitieduels uitstekend aan het nieuwe seizoen is begonnen, is zéker nog niet klaar deze transferperiode. Interim-manager Mike Phelan kondigde eerder minstens zes versterkingen aan. Hij startte het seizoen met dertien selectiespelers.